– No Spend Year 2019 –

– No Spend Year 2019 –

Wat is een no spend year, waarom las ik er eentje in en hoe ga ik dat doen? Raak geïnspireerd en volg mij in mijn No Spend Year (2019), waarin ik extreem bezuinig en heel veel geld (be)spaar!!

No spend Year 2019: Februari update

No spend Year 2019: Februari update

De tijd vliegt! De tweede maand van mijn no spend year is inmiddels voorbij. Wat ging goed en wat ging minder goed? Dit is de tweede update, februari 2019. Ik houd niet van koken. Dat ik geen keukenprinses ben, wist ik al. Sterker nog, ik vind koken echt helemaal niet...

Lees meer
No spend Year 2019: Januari update

No spend Year 2019: Januari update

Het no spend year is inmiddels begonnen! En daarvan is de eerste maand alweer voorbij, dat ging snel! Hoe is deze eerste maand gegaan? Hier is de eerste update, januari 2019.  Geen werk! Op 2e kerstdag ben ik geblesseerd geraakt. Ik zal proberen om dit verhaal niet al...

Lees meer
No Spend Year 2019: bezuinigen en besparen

No Spend Year 2019: bezuinigen en besparen

Geweldig doel, 10.000 euro sparen. Maar hoe ga ik dat doen? Nou, door minder geld uit te geven en door meer geld te verdienen. En waar ga ik dan op bezuinigen en besparen? Dat lees je hieronder! 1. Mijn eigen tips opvolgen Ik heb op mijn laptop een hele lijst met...

Lees meer
No spend year 2019: hoe ga ik me voorbereiden?

No spend year 2019: hoe ga ik me voorbereiden?

Het inlassen van een no spend year vergt enige voorbereiding. Dit is niet echt iets waar impulsief aan begonnen moet worden, vind ik. Anders zal je tegen allerlei dingen aanlopen en dat is niet handig. Daarom heb een aantal manieren bedacht om mezelf voor te bereiden...

Lees meer
No spend year 2019: wat, hoe en waarom?

No spend year 2019: wat, hoe en waarom?

Wat is een no spend year? Je hebt ze vast wel voorbij zien komen: de no spend months. 1 maand per jaar geen geld uitgeven als dat niet strict noodzakelijk is. In zo'n maand mag je dus wel geld uitgeven aan je woonlasten en voedsel. No spend challenges zijn best nuttig...

Lees meer

Pin It on Pinterest