– Over Meghan –

“Whether you think you can, or you think you can’t – you’re right.”

Henry Ford

 

Wat leuk, iemand die dit gedeelte van de site ook bezoekt! Bedankt 🙂

Ik ben Meghan, iets ouder dan 30 en het is mijn missie en passie om jou en (minimaal) 24.999 anderen te inspireren, motiveren en activeren succes in je leven te bereiken. Of dit nou op het gebied van geluk, wijsheid of financiële vrijheid is. Mijn ideale wereld is er eentje waar iedereen blij is, verstandige keuzes maakt over zijn of haar leven en waar armoede niet bestaat. 

Ik ben hier ontzettend gedreven in, omdat ik pas sinds kort weet wat succes betekent. 

Het was niet altijd zo. 

Als kind is mij door meerdere volwassenen verteld dat ik dom was en dat ik nooit iets zou bereiken. Mijn docent van groep 8 was verbaasd dat ik dacht dat ik naar de havo zou gaan. “Havo? Mavo probéren! Je schat  je eigen te hoog in!” Ook een aantal familieleden vond mij dom en zij hadden mij van hun gelijk overtuigd. 

Ik ben zelf gaan geloven dat ik dom was. 

In 2005 ben ik met hakken over de sloot van de havo gekomen en heb ik meerdere studies niet afgemaakt. 

Twee huiselijk geweld situaties en 1,5 daaruit voortvloeiende diagnoses ben ik in 2010 in therapie gegaan. In 2013 vond de verzekering het wel mooi geweest. Ze vonden dat ik klaar was. Maar ik durfde niet. 

Ik was bang. 

Ik dacht dat ik het nooit zou redden in mijn eentje. Maar met steun van mijn toenmalige vriend (nu beste vriend) en mijn beste vrienden heb ik het toch gedaan. 

Geen smoesjes meer! 

Mishandeling, ergere nare dingen met mannen, gescheiden ouders, chronische diagnoses, racisme, het was geen excuus meer!

En het lukte. 

In 2013 ben ik weer gaan studeren en in maart 2018 ben ik afgestudeerd van de opleiding Hbo-Rechten. 

Op therapie heb ik geleerd dat ik best trots op mezelf mag zijn. En dat ben ik ook. Friggin’ trots! 

En jij mag ook trots op jezelf zijn.

Ik help jou daarbij. Jij mag ook het beste uit jezelf halen, want dat verdien je!

Ondertussen heb ik al 12 jaar mijn eigen bedrijf als dreadlockexpert. En ik had niet eens door dat dat ook best een prestatie was, want dat vergt doorzettingsvermogen en discipline.

Misschien denk jij ook te klein over jezelf. Stop met negatief praten over jezelf, want daar word je niet beter van!

Om je te helpen ben ik dit blog begonnen. 

Schrijven en adviseren zijn altijd al passies van mij geweest en die twee kan ik nu mooi combineren door leuke en nuttige artikelen te schrijven voor deze site. Daarnaast is het een openbaar dagboek, zodat ik mij beter aan mijn deadlines kan houden bij het bereiken van mijn doelen. Jij mag mij erop wijzen als ik te streng voor mezelf ben of juist niet streng genoeg ben. 

En verder ben ik multipotentialite (multipod).

Naast schrijven en het zetten en onderhouden van dreadlocks, doe ik namelijk veel andere dingen. Ik houd van lezen, reizen, de natuur, praten en luisteren, eten met mijn vrienden en knuffelen met mijn vriendje. En ik ben huisdierenfreak, ik heb er best veel :). Een van mijn dromen is om ‘later’ biologie te gaan studeren. Op een blauwe maandag knutsel ik aan/in mijn journals of fotografeer ik. Mijn lievelingskleuren zijn paars, groen, zwart en zilver. Ik zing (vals), vind ik ook heerlijk en ik sta altijd ingeschreven voor één of meerdere studies, cursussen of opleidingen. Leren houdt mij in leven. En voor juridisch advies (bestuursrecht/socialezekerheidsrecht) kan je mij ook contacten. 

Afijn.

Ben jij ervan overtuigd dat jij ook succes in je leven verdient? Houd dit blog dan in de gaten en volg mij op social media via de knoppen onderin. Dan zijn wij samen Onderweg Naar Succes!

xM.

Ps. Heb je meer vragen over mij of over deze website, neem dan contact met mij op via het contactfomulier.

Pin It on Pinterest