– Onderweg Naar Succes –

– Onderweg Naar Succes –

 

“Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.”

Dr. Martin Luther King jr.

Ik ben Meghan en ik ben onderweg naar succes. Dit blog gaat daar dus ook over: mijn reis naar geluk, wijsheid en financiële vrijheidHiermee hoop ik jou te entertainen, inspireren en informeren. Je vindt hier tips, adviezen en ervaringen op het gebied van dingen die je blij, slimmer of vermogend/welvarend kunnen maken. 

Herken jij je in een of meer van de volgende punten? 

 • Je bent ongelukkig en daar wil je graag verandering in brengen;
 • Je voelt je onzeker of dom omdat je gelooft dat je minder kennis, opleiding en vaardigheden hebt dan de mensen met wie jij je vergelijkt;
 • Je leeft op of onder de armoedegrens terwijl je heel hard werkt, óf je verdient juist veel geld maar bent alsnog blut;
 • Je wordt online overspoeld door succesvolle mensen die op hun 35e al met pensioen kunnen en jij wil dat ook bereiken;
 • Je hebt weinig discipline, concentratie of focus, maar dat wil je graag veranderen;
 • Doelen die je stelt, behaal je niet of je weet niet hoe je een goed doel stelt en behaalt.

Dan is deze site echt een uitkomst voor jou want ik zit/zat in hetzelfde schuitje. Ik begrijp deze situatie als geen ander en dankzij mijn leergierigheid heb ik allerlei tools in handen gekregen waardoor ik nu onderweg ben naar succes. En wat ik kan, kan jij ook!

Deze site is niks voor jou als 

 • Je heel snel rijk wilt worden;
 • Als je je leven niet wilt veranderen;
 • Als je alles al weet en je leven perfect is;
 • Als je niet hard (of slim) wilt werken aan het behalen van je doelen;
 • Als je haatdragend bent naar anderen.

Mijn ideale wereld 

Het is mijn missie om jou en (minimaal) 24.999 anderen te helpen om succes te bereiken, door jou het beste uit jezelf te laten halen, omdat ik vind dat jij daar recht op hebt. Ik denk met jou mee om jouw reis naar succes zo goed mogelijk te laten voorlopen. 

Het liefste zie ik een wereld waarin iedereen gelukkig is, wijze beslissingen neemt over zijn of haar eigen leven en waarin geen armoede meer bestaat. Dit blog is een manier waarop ik mijn bijdrage daarin kan leveren.

Ik ben van mening dat iedereen succes in zijn of haar leven verdient, of dat jou nou geluk, wijsheid, financiële vrijheid of een combinatie betekent. Door middel van deze website kunnen wij elkaar daarin helpen, steunen en adviseren in onze reis naar succes

Doe je mee?

xM.

Ps. Heb je vragen naar aanleiding van iets op deze site? Dan kan je die stellen door het contactformulier in te vullen

Ben jij ervan overtuigd dat jij ook succes in je leven verdient? Houd dit blog dan in de gaten en volg mij op social media via de knoppen onderin. Dan zijn wij samen Onderweg Naar Succes!

Pin It on Pinterest